Om

Hej!

Jag har kunskap i och en passion för konst och textilt konsthantverk och därför har jag startat företaget Kägleholm konst & textil!   På min hemsida ser du ett allsidigt utbud med kurser i både bild och broderi. Kommer du hem till mig på kurs så får du en upplevelse av vacker natur på en historisk plats! 

Platsen jag bor på ger mig inspiration till mitt eget skapande. Så även andra platser som jag har vistats i som historieförmedlare: Skoklosters slott, Nordiska Museet och Hallwylska palatset. Konsthistoria och samtidskonst med konstpedagogisk inriktning har varit utgångspunkten i mitt yrkesliv. I mitt arbete som konstintendent/konstpedagog  har jag förverkligat flera stora utställningsprojekt och som konstpedagog har jag handlett barn, unga och vuxna i deras bildskapande.  Parallellt har mitt eget skapande i bild och textil varit ett stort intresse och som jag ägnat tid till att utbilda mig i bland annat på Sätergläntan och Handarbetets Vänner.

Och nu vävs allt kunnande och alla erfarenheter samman i ett utbud som du kan ta del av i menyeerna på den här hemsidan.  Jag ser framemot att träffa dig och alla andra med intresse för ett kreativt skapande!

Maarit Nilsson Polet